sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Penkkariasun tekoa

Oli ehkä tyhmää aloittaa uuden blogin kirjoittaminen sillon, kun pääprojekti on tehdä penkkariasua, jonka täälläpäin on tarkoitus olla yllätys kaikille muille paitsi perheelle ja abeille, jotka ovat keskenään sopineet siitä, mitä kukakin esittää.

Ihan ensimmäinen tyttären ajattelema asu ei sopinutkaan tämän vuoden teemaan. Sitten mietittiin toista vaihtoehtoa, mutta olimme lopulta molemmat sitä mieltä, että sen toteuttaminen voi olla ehkä turhan hankalaa. Ja lopulta tytär ilmoitti, että aikoo olla xxxxx ja netistä löytyy kaavatkin sitä varten. Kaavojen toimitusaika oli tietenkin kolme viikkoa ja katseltuani kuvia pari kertaa totesin, että eiköhän me pärjätä ilman. Pyysin tytärtä tulostamaan kaavan esittelykuvan ja takasivun, jossa oli esitetty vaatekappaleiden muodot.


Kävimme ostamassa kankaita ja olen ommellut mm. kuvassa näkyvää ohutta tekonahkaa. Se oli hyvä löytö palakorista, sillä sen hinta oli vain 5€.  Lisäksi olen väännellyt pihdeillä säilyketölkin kansia. Tuo ensimmäinen meni metallinkeräykseen, mutta toinen onnistui.

Viidestä erillisestä jutusta enää yksi on tekemättä. Ja minulla on ollut hauskaa. Ihan kaikki ei ole onnistunut kerralla, mutta tähän mennessä olen saanut ratkaistua kaikki eteen tulevat ompelu- ja askarteluongelmat. Asu tulee esittelyyn tänne, kunhan se valmistuu ja penkkaripäivä koittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti